Levering i Norden

Kopperiet kan pt kun levere ordrer til kunder i Danmark.

Levering til GLS pakkeshop

Vi sender kun pakker i Danmark via GLS pakkeshop. Du modtager en mail og/eller sms med trackinginfo og notifikation, når pakken kan hentes. Det er vigtigt, at du henter pakken inden 7 dage. NB. Pakker der IKKE afhentes vil blive returneret til Kopperiet.dk hvorefter handlen automatisk annulleres og købssummen minus leveringsomkostninger refunderes. 

Fortrydelsesret og returnering

ifølge forbrugeraftaleloven § 17 yder Kopperiet.dk 14 dages fortrydelsesret på køb af varer. Du har ret til at fortryde dit køb, hvis du skriver en email til os senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Varer kan herefter returneres for ombytning eller refundering af penge, såfremt emballagen er intakt og varen IKKE er taget i brug.

I følge forbrugeraftaleloven § 18 stk. 5. kan du IKKE bytte eller fortryde dit køb, hvis du har åbnet den forseglede emballage (af sundhedsbeskyttelses- og hygiejniske årsager).

Du kan returnere varen til os ved at:

– nægte at modtage varen. Varen returneres til forhandleren uden udgifter for dig som kunde.
– tilbagesende den ubrugte vare til Kopperiet.dk, Båstrupvej 207, 3480 Fredensborg, senest 14 dage efter du har meddelt Kopperiet.dk, at du har fortrudt dit køb.

Du skal selv betale portoen for at sende varen tilbage til os. Kopperiet.dk modtager ikke varer sendt pr. efterkrav, eller pakker med mangelfuld porto.

Når du fortryder købet, tilbagebetaler vi varens købspris ved en tilbageførsel til dit betalingskort eller din bank. Beløbet bliver først overført, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at tidsfristen er overholdt, samt forseglingen på emballagen ikke er brudt.

 

Reklamationsret

I henhold til købeloven yder Kopperiet.dk 2 års reklamationsret på varer behæftet med fejl eller mangler, der opdages, efter varen er taget i brug.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dog skal det bemærkes, at du som køber, efter 6 måneder selv skal bevise, at fejlen var der på købstidspunktet.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Transparente menstruationskopper kan med tiden få gullige misfarvninger – dette har ingen betydning for brugen, og er ikke dækket af reklamationsretten.

Ved reklamation, fejl og mangler, kontakt venligst: info@kopperiet.dk

 

GDPR

Kopperiet.dk indsamler og opbevarer kundedata midlertidigt, for at kunne tage imod betaling, sende den rette vare til den rette kunde, samt kunne håndtere reklamationer. Data der indsamles er: Navn, adresse, mailadresse og tlf.nr. Data opbevares i 2 år for at kunne overholde købelovens reklamationsret, herefter slettes data permanent.

 

Invitation til produktanmeldelse

Kopperiet.dk benytter et plugin som automatisk sender invitationer til kunder med en opfordring til at vurdere og anmelde de købte produkter. Det er frivilligt om man ønsker at besvare invitationen. Produktanmeldelser hjælper andre kunder til at foretage bedre valg og hjælper Kopperiet til at udvikle produktsortimentet i den retning kunderne ønsker.

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Kopperiet.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Om virksomheden

Kopperiet

CVR.nr.: 34151083

VOEC nr.: 2034697

Postadresse: Båstrupvej 207, 3480 Fredensborg, Danmark

Email: info@kopperiet.dk

Kontaktperson: Mette Kim Witten, tlf.: 60 566 566 (desværre ikke mulighed for kundeservice pr telefon, send en mail/sms)

Datering

Handelsbetingelserne er opdateret januar 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *