Mette Witten Lindemann ejer Kopperiet.dk
Mette Kim Witten
Ejer af Kopperiet.dk

“Hej – jeg hedder Mette, det er mig der står bag Kopperiet.dk”

 

 

I 2011 var jeg så heldig at opdage og prøve en menstruationskop, og jeg vender ALDRIG tilbage til tamponer og bind! Jeg vil godt indrømme, at det tog et par menstruationer, før jeg havde vænnet mig til at bruge koppen, men jeg har hele tiden elsket idéen om den miljøvenlige, økonomiske silikone-kop, der endda kan holde meget mere væske end tamponer, og kun skal tømmes få gange i døgnet. Menstruationskoppen er bare en genial opfindelse, som jeg synes, alle kvinder burde kende til!

 

Efter jeg købte min første m-kop, brugte jeg en del tid på at søge på internettet efter beskrivelser, billeder, videoer og forskellige mærker af menstruationskopper, og jeg var meget frustreret over, at der ikke fandtes en hjemmeside, som havde samlet al informationen. Derfor besluttede jeg selv at lave et website (Menstruationskoppen.dk), og året efter blev det også til en webshop (Kopperiet.dk), hvor jeg i dag importerer og sælger de bedste menstruationskopper i verden.

 

Bedste info, udvalg og kvalitet

Efterhånden er menstruationskopper blevet ‘mainstream’ og du kan købe én eller to forskellige slags i alle matas butikker. MEN, menstruationskopper er lidt som sko – vi kvinder er allesammen forskellige, og det er bestemt ikke alle der kan passe de samme to størrelser!

Mit ønske og mit mål med Kopperiet er, at være Danmarks bedste menstruationskop-shop, hvor du kan købe en menstruationskop, der passer præcis til dig. Hos Kopperiet får du mest information, det største udvalg, den bedste kvalitet og de bedste priser på menstruationskopper.

organicup_fordele

 

 

 

Jeg ved meget om m-kopper – den viden vil jeg gerne give videre til dig! Det kan være lidt af en jungle at skulle købe en menstruationskop (særligt den første!). Derfor gør jeg alt, hvad jeg kan, for at give dig den information du har brug, så du kan føle dig tryg og sikker.

Jeg arbejder løbende på at gøre siden endnu bedre, så hvis du har ideer, er du altid velkommen til at kontakte mig!

 

 

 

Skriv et svar