Mette Kim Witten ejer Kopperiet.dk
Mette Kim Witten
Ejer af Kopperiet.dk

“Hej – jeg hedder Mette, det er mig der står bag Kopperiet.dk”

 

 

Her er historien om, hvordan Kopperiet startede: I 2012 læste jeg en artikel om menstruationskopper i en avis, og synes det var så genial en opfindelse at jeg bare måtte prøve den.

Dengang var der kun 2 mærker på det danske marked (DivaCup og LadyCup) så jeg købte én af hver. Begge kopper fungerede ok for mig, men var ikke “yndlingskopper”, og jeg opdagede, at der ude i verden fandtes mange andre mærker. Jeg var nysgerrig på, hvad forskellen var på de forskellige kopper, og jeg besluttede at lave et website med information om de forskellige mærker, størrelser osv., det blev til Menstruationskoppen.dk

En dag blev jeg kontaktet af det tyske firma Me-Luna, som spurgte om jeg ikke ville forhandle deres kopper. Efter en del overvejelser byggede jeg websitet om til en webshop og åbnede butikken i 2014, under navnet “Kvindebutikken“. Jeg må indrømme, at jeg dengang INTET anede om at drive en webshop, og starten var lidt kaotisk inden jeg fik organiseret lageret i den ene ende af huset..  En dag lå der bunker af kopper på alle bordene i stuen, og min datter spurgte med et grin, hvordan det gik? Jeg svarede lidt stresset “Jamen det går da FINT her i Kopperiet…!” – og sådan kom butikken til at hedde det, den gør i dag!

Jeg vil godt indrømme, at det tog et par (eller flere) forskellige menstruationskopper at finde “den HELT rigtige kop”, men jeg har hele tiden elsket idéen om den sunde, miljøvenlige, økonomiske og praktiske menstruationskop – det håber jeg også, at du gør! Menstruationskopper er bare en genial opfindelse, som jeg synes, alle kvinder burde kende til. Mit bedste råd er nok at have tålmodighed i starten, det tager lidt tid at vænne sig til teknikken. Og hvis koppen ikke passer dig helt, så prøv en anden, der er små forskelle i hårdhed og pasform mellem de forskellige mærker, og det er umuligt at vide præcis hvilken kop, der bliver DIN yndlingskop.

 

Bedste info, udvalg og kvalitet

Efterhånden er menstruationskopper blevet ‘mainstream’ og du kan købe ét eller måske få andre brands i de fleste helsekostbutikker. MEN, menstruationskopper er lidt som sko – hvis du bruger str. 39, så betyder det ikke at ALLE sko i str. 39 passer dig lige godt!

Din anatomi kan også ændre sig med tiden, hvis du fx har været gravid eller er begyndt at træne mere. Så er det godt der findes menstruationskopper i mange forskellige størrelser, former og hårdheder.

Mit største ønske og mål med Kopperiet er, at have Danmarks bedste og største udvalg af menstruationskopper, så du kan finde en menstruationskop, der passer præcis til DIG. Derfor importerer jeg løbende nye kopper fra hele verden. Der kommer hele tiden nye mærker til, men de skal leve op til mine krav om god kvalitet, før de kommer på hylden i Kopperiet. 

organicup_fordele

 

 

 

Jeg ved meget om m-kopper – den viden vil jeg gerne give videre til dig! Det kan være lidt af en jungle at skulle købe en menstruationskop (særligt den første!). Derfor gør jeg alt, hvad jeg kan, for at give dig den information du har brug, så du kan føle dig tryg og sikker.

Jeg arbejder løbende på at gøre siden endnu bedre, så hvis du har ideer, er du altid velkommen til at kontakte mig!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *