menstruationskop spørgsmål?

Menstruationskop spørgsmål?

 

 

 

 

 

Hej, jeg hedder Mette

– det er mig, der står for den daglige drift af Kopperiet.
Har du menstruationskop spørgsmål, som du ikke kan finde svar på i Brevkassen eller i FAQ – så skriv endelig til mig!
Du får svar pr. mail, og dit brev vil bagefter (helt anonymt) blive vist i Brevkassen, så andre kan få glæde af svarene.
Hav lidt tålmodighed – jeg har ingen robot, der kan svare på mails for mig, så somme tider går der et par dage, før jeg kommer til bunds i bunken. ^_^

 

Menstruationskop spørgsmål har vi alle!

Når du netop har opdaget, at der findes menstruationskopper, dukker der en million spørgsmål op i hovedet på dig, det er helt normalt! Hvilken kop passer til mig? Gør det ondt at sætte den ind (og tage den ud)? Skal den være blød eller fast? Hvad nu hvis koppen lækker?

Tag det helt roligt. Mettes mission med Kopperiet har siden 2014 været at videregive så meget viden som muligt om kopperne, så alle kvinder, der har lyst, kan være helt trygge ved at prøve en menstruationskop. Hvis du finder en kop der passer godt i størrelsen til din krop og dit flow, så vil 9 ud af 10 kvinder aldrig gå tilbage til at bruge engangsprodukter som tamponer og bind – det er da tankevækkende ikke? – og et godt socialt bevis på at den lille silikone-kop er en genial opfindelse.

 

Hvordan vil du have svar på dit menstruationskop spørgsmål?

Her på Kopperiet er der flere måder du kan få svar på dit menstruationskop spørgsmål: Du kan starte med at læse siderne under menupunktet “Kom godt i gang”. Her finder du både en FAQ (Spørgsmål og svar) nogle generelle guider og en brevkasse med breve fra andre kvinder, der som dig har været i tvivl om noget omkring valg -hårdhed – størrelse eller andet. Hvis du mod forventning IKKE finder svar på dit spørgsmål på websitet, så kan du skrive en mail til Mette ved at bruge kontaktformularen ovenover, så vil hun give dig et personligt svar på dit menstruationskop spørgsmål.