Vær den første, der får besked Du får automatisk en mail, når varen er på lager igen!
Email Vi deler ikke din emailadresse med nogen, og sletter den helt fra systemet, når du får beskeden om lagerstatus

Konkurrencen er slut!

En MeLuna menstruationskop er den bedste m-kop på markedet! Jaaaa ja, tænker du nok, det siger de jo alle sammen – fortæl nu hvad konkurrencen går ud på…?

Det kommer vi til lige om lidt, det lover jeg!

 

Men først, er jeg nødt til at fortælle dig om Gitte…

Ser du, Gitte har en hest som hun æææælsker overalt på jorden, ja faktisk bruger hun al sin fritid sammen med (og på) sin hest.

Gitte har det ikke så godt med tamponer, hun synes, hun kan mærke dem. Men på den anden side synes hun heller ikke det er fedt, at ride med et bind i stramme ridebukser!

 

Derfor havde Gitte købt en m-kop på et deal-site (ikke en MeLuna menstruationskop). Men det funkede ikke rigtigt… Faktisk var Gitte MEGET tæt på at droppe m-koppen, da hun skrev til mig, for koppen ‘lækkede’ så hun både skulle bruge m-kop og bind samtidig, og det var IKKE særlig fedt!

Da Gitte købte sin deal m-kop, kunne hun vælge mellem 2 varianter, en lille og en stor. Gitte valgte en stor, og det var sådan set fint nok. Problemet var, at m-koppen var ret blød i det, som de fleste ‘standard’ m-kopper er, men Gitte, som er i en fantastisk fysisk form, og har MEGET stærke bækkenbundsmuskler, kan IKKE bruge en blød m-kop.

 

Grunden er, at trykket fra musklerne klemmer hele vejen rundt om m-koppen, og hvis den er for blød, klapper den sammen, og kan slet ikke åbne sig og virke, med det resultat, at m-koppen ‘lækker’!

MeLuna menstruationskop findes i 3 forskellige hårdheder SOFT, CLASSIC og SPORT – hvilken én, tror du Gitte skulle have? En SPORT selvfølgelig! (og jeg behøver vist ikke fortælle, at Gitte nu er LYKKELIG, for at bruge m-kop – også mens hun rider!) ^_^

NU kommer vi til konkurrencen!

 

Kopperiet er den ENESTE forhandler af MeLuna menstruationskopper i Danmark og  her kan du købe ALLE varianterne:

“GÆT hvor mange varianter der er, og VIND 1 MeLuna menstruationskop efter eget valg + en drønsmart beholder til desinficering i mikroovnen på 1 1/2 minut”

Skriv dit svar i en mail via kontaktformularen, senest 31.maj 2015 – vinderen udtrækkes blandt de indkomne rigtige besvarelser, og offentliggøres på siden. Er det dig der har vundet, får du direkte besked.

 

– Hov, jeg glemte vist at sige, at hvis du IKKE tror, du er så heldig at vinde en MeLuna menstruationskop, så kan du lige NU og resten af maj måned få fingre i den geniale m-kop til kun 175,- inkl. fragt (Normalprisen er herefter 195,-). Så slipper du for at HUSKE, du slipper for at KØBE, og du slipper for at BRUGE bind og tamponer for ALTID – altså, som i ALDRIG MERE!!

Pas godt på dig selv ^_^

Mette, Kopperiet.dk